Cautare

53582 de rezultate pentru "stirile protv galati 12 mai" (6.09 secunde)
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
A fost reporter la Gazeta de Vest, Timisoara, host la Radio Sonvest Oradea, prezentator la Pro TV Oradea, prezentator la "Stirile Pro TV" si realizator si prezentator al emisiunilor "Parte de carte" si "Te vezi la Stirile Pro TV".
Ca urmare, Stirile Pro Tv prezentate de Andreea Esca s-au clasat pentru prima data pe poziria a 3-a cu 5.1% rating si 15.4% share, conform cifrelor furnizate de radardemedia.ro.
Stirile TVR: ... Demolarea arenei din Ghencea va avea loc luna viitoare, au declarat, pentru Stirile TVR, oficialii Federatiei Romane de Fotbal.
Dupa aproximativ patru ani de cand stau in Parlament alesii nostri si, in conditiile in care se apropie alegerile legislative, am vrut sa aflam si noi cam cat de cunoscuti sunt senatorii si deputatii de Galati printre cetatenii urbei noastre.
Desi oferta locuintelor scoase la vanzare este bogata, iar preturile sunt din ce in ce mai mici, cererea lipseste.
Cele mai importante evenimente E limpede pentru oricine, cel mai important eveniment pentru scena politica locala a fost reprezentat de alegerea secretarului de stat din cadrul MAI, Victor Paul Dobre, in functia de vicepresedinte national al PNL. ... de la Galati, democratul Mircea Toader.
Doi medici bucuresteni nu mai au voie sa profeseze timp de trei luni deoarece in martie 2008 au operat din greseala un copil, asistenta aducand in blocul operator un pacient in locul altuia.
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati. ... Primul ministru Calin Popescu-Tariceanu a vizitat ieri orasele Galati si Braila.
Cel putin 12.000 de gaalaateni sint membri ai unuia dintre partidele politice care activeazaa pe scena politicaa din Galati.
Turul al doilea al alegerilor locale de la Galati a iesit din tiparul caracteristic al celorlaltor scrutine prin numeroasele sesizari trasnite si decizii amuzante ale birourilor electorale din cadrul sectiilor de votare.
La scurt timp de la demisia Adelinei Hristea, cei ramasi in Organizatia de Tineret au iesit la rampa sustinind ca nimic nu s-a facut in perioada cit aceasta a condus organizatia, activitatea ei ca lider al tinerilor rezumindu-se la plecarile in strainatate, alaturi de mai marii TSD, Victor Ponta si Daciana Sirbu.
Totul pleaca de la sediul Registrului Auto Roman (RAR), filiala Galati, care nu indeplineste conditiile pentru verificarea tehnica periodica a autotrenurilor si in general a autovehiculelor cu gabarit depasit.
Aceasta este situatia mai multor intreprinzatori care au depus la Oficiul Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (OTIMMC) Galati dosarele in vederea accesarii fondurilor guvernamentale care s-au derulat in acest an.
Presedintele Organizatiei Judetene PNL Galati, secretar de stat in cadrul MAI Victor Paul Dobre, a anuntat ca judetul nostru are din ce in ce mai multe probleme din cauza migratiei fortei de munca autohtone.
Pe rolul instantelor galatene au fost depuse ieri sase contestatii, cea mai importanta fiind indreptata impotriva candidatului democrat-liberal Andrei Lisinschi, care urmeaza sa fie solutionata astazi de Judecatorie.
Comisarii Garzii de Mediu au aplicat o sanctiune usturatoare administratorilor hypermarketului dupa ce s-a constatat ca apele uzate care erau deversate depaseau concentratiile legale la mai multi indicatori, precum azotatul amoniacal sau suspensiile totale.
Deficitul fortei de munca calificata a dat mare bataie de cap intreprinzatorilor din mediul de afaceri din Galati, aspect care de altfel a fost ilustrat si de Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii in lucrarea "Cartea Alba a IMM-urilor".
Mai bine de 70 de galateni care platesc rate la BancPost au facut sesizari la Protectia Consumatorilor, care a dat un prim "verdict" filialei din urbea noastra - sa restituie comisionale care nu erau incluse in contracte.
google-analytics.com